Your IT guide

Onze service verlening gaat van het opstarten van een bedrijf tot het opkuisen van uw technische ruimte.

U wil een bedrijf starten? Wij luisteren, adviseren, stellen voor en plaatsen alle hard- en software voor u. Ook indien u enkel advies wil staan wij voor u klaar.

Uw bedrijf groeit en de ooit voorziene ruimte met alle IT materiaal is niet meer overzichtelijk? Wij sorteren, testen en labelen alle kabels en toestellen. Ook hier kan ons advies u verder helpen om uw bedrijf uit te breiden of zelfs kosten te besparen met een optimalisatie van uw systeem en / of IT gewoontes.

_______________________________________________________________________________

Your IT Guide groeit met uw bedrijf mee. Heeft u nood aan advies bij de uitbreiding van uw IT afdeling binnen uw bedrijf? Dan is Your IT Guide het bedrijf dat u met alle advies en producten op een professionele wijze kan bijstaan. Zo werkt Your IT Guide met vele gekende merken om uw IT ruimte volledig te optimaliseren naar de noden van uw bedrijf.

Your IT Guide is een dynamisch bedrijf die u perfect kan bijstaan bij het installeren van alle software. Dit zowel op Windows platform als voor Mac. Nieuwe software als het onderhouden van bestaande software op professionele manier is een basis waarvoor u Your IT Guide voor kan contacteren.

Your IT Guide geeft professioneel advies.  Start u een nieuw bedrijf?  Contacteer Your IT Guide. Zo kunnen wij u professioneel bijstaan met advies op maat voor hardware en software.  Heeft u specifieke wensen?  Een manier van werken die u belangrijk vindt?  Your IT Guide levert u de beste oplossing op maat.